Trans-Van Ky

Kuljetuspalvelut nopeasti ja luotettavasti!

Muuttokuljetus, lähettipalvelu sekä kodinkoneiden kuljetus ammattitaidolla!

Trans-Van Ky tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingissä sekä koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme kotimaista kuljetuspalvelua sekä yksityisille että yrityksille moneen eri tarpeeseen. Palvelemme ammattitaitoisesti 25 vuoden kokemuksella. Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kodin elektroniikan ja kodinkoneiden kuljetukset

Olemme erikoistuneet kodinkoneiden ja kodin viihde-elektroniikan kuljettamiseen ja niiden asentamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, jossa kuljetamme ja asennamme esim. television tai digiboksin toimintakuntoon, sama pätee kylmälaitteisiin ja pyykinpesukoneisiin.

Kuljetuksissa käytössämme on 170 kg nostava akkukäyttöinen porraskiipijä. Sillä saamme painavatkin laitteet toimitettua turvallisesti ja nopeasti. Televisioiden kuljetuksen ilman pakkausmateriaalia hoidamme laadukkaille ja luotettavilla Transitcase-kuljetuslaatikoilla. Transitcase laatikoihin mahtuu maksimissaan 60-tuumainen televisio, mutta kuljetamme myös suurempia televisioita omissa laatikoissaan. Soita ja kysy lisää!

Pienkohteiden muuttokuljetukset

Tilaa meiltä laadukas muuttokuljetus kilpailukykyisin hinnoin. Tarjoamme ammattitaitoisen kuljetuksen, jossa myös muuttotavarasi säilyvät hyvässä kunnossa. Lisäkäsien ollessa tarpeen tarjoamme myös muuttomiehiä auttamaan tavaroiden kantamisessa, jotta muuttosi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Teemme pienkohteiden muuttokuljetuksia yksityis- ja yritysasiakkaille. Soita ja kysy lisää!

Kuriiri- ja lähettipalvelu

Tarjoamme yrityksille nopeat ja luotettavat lähettipalvelut pääkaupunkiseudulla. Hoidamme pakettien ja lähetysten viennit ja noudot sovitussa aikataulussa ja hyvää asiakaspalvelua tarjoten. Tarjoamamme lähettipalvelu on laadukasta ja asiakaslähtöistä.  Kun tilaat lähettipalvelun meiltä, voit olla levollisin mielin sillä hoidamme kaikki toimeksiannot lujalla ammattitaidolla! Soita ja kysy lisää!

Kun tarvitset luotettavaa ja osaavaa kuljetuspalvelua ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Trans-Van Ky

Kuuselankatu 10 a A 8

04410 JÄRVENPÄÄ

Puh. 09 886 02530

Puh.0400 423 448

transvan@pp.inet.fi

www.transvan.fi

Jätä tarjouspyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Trans-Van Ky
Kuuselankatu 10 a A 8
04410 JÄRVENPÄÄ

Y-tunnus: 0885999-5
Puh: 0400-423448

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Trans-Van Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa